fbpx
Plan online een afspraak

Striort behandeling tegen striae

Bij Huid- en lasertherapie Voorschoten bieden wij een nieuwe behandeltechniek aan tegen striae. De striort methode.

 

Striort is een behandeltechniek uit Brazilië die striae tot wel 80% kan verminderen. Striort is een orthomoleculair systeem die de collageen en elastine vezels deels laat herstellen. Dit wordt gedaan door middel van een vacuüm apparaat dat de doorbloeding in de gebieden waar de striae aanwezig is stimuleert. Door met het vacuüm apparaat over de striae heen te beweging in de richting van de scheuring ontstaat er een gecontroleerde schade. Bij deze schadeprikkel wordt het wondgenezing proces gestimuleerd.

 

Striae is een veel voorkomend iets bij zowel vrouwen als mannen. We zien striae vaak ontstaan na het oprekken van de huid in een korte periode. Denk hierbij aan een groeispurt bij de puberteit, een zwangerschap, gewichtstoename en spiermassa toename. Doordat de huid in een korte periode oprekt, ontstaat er een scheuring in het onderhuids bindweefsel. Meestal zijn er dan eerst rode striemen aanwezig, deze kleuren geleidelijk wat lichter.

 

Meestal zijn ze dan wat lichter dan de eigen huidskleur. Wanneer je in de zon gaat, kleuren de striemen niet mee. In de loop der tijd gaan de striemen meestal wel wat minder opvallen.

 

Veel vrouwen en mannen vinden deze striemen ontsierend en schamen zich er voor. Allereerst is schaamte hiervoor echt niet nodig, maar het is begrijpelijk dat je graag een verbetering/vermindering zou willen.

striae behandelen striort voorschoten bewezen effectief

Striort is ter behandeling van:

De Behandeling

Behandelfrequentie Striort:

Kosten:

Behandeling kan niet plaatsvinden bij:

Adviezen na de behandeling:

Voor- & Na behandeling:

Resultaat na behandeling.

striort tegen striae voorschoten brazillie

Resultaat na behandeling.

striort tegen striae voorschoten brazillie

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.