fbpx
Plan online een afspraak
Slide 1
Pink peel

De Pink Peel is een waanzinnige verstevigende behandeling voor het gehele jaar. Het mooie aan deze behandeling is dat je deze ook in de zomer kunt ondergaan!
Vanwege het Kudtzu ingredient worden de huidcellen die pin de huid gestimuleerd.

Pink peel

Wat is de Pink Peel?

De Pink Peel is een waanzinnige verstevigende behandeling voor het gehele jaar. Het mooie aan deze behandeling is dat je deze ook in de zomer kunt ondergaan! 

Vanwege het Kudtzu ingredient worden de huidcellen die pin de huid gestimuleerd. Dit zorgt voor een toename van collageen en elastine productie.

Bij fruitzuur peelings moet je altijd voorzichtig zijn in de zomer, maar met de Pink Peel niet en de Pink Peel is ook nog eens vele malen krachtiger en effectiever. 

 

Voor wie is de Pink Peel?

Wanneer wij ouder worden, verliezen we oestrogeen, wat een onderdeel is van het verouderingsproces, door middel van de Pink Peel wordt dit gecompenseerd in de huid. Ook verliezen we vanaf ons 25e levensjaar collageen en elastine. Hierdoor wordt onze huid zichtbaar ouder.

Heb je last van fijne lijntjes, een verslapte huid of juist droogte lijntjes door bijvoorbeeld de zon? Dan is de Pink Peel de behandeling voor jou! 

Uw huid wordt gladder, strakker en stralender. Deze behandeling zorgt voor geweldige resultaten op het gebied van huidverjonging.

De Pink Peel is een combinatie van een peeling, een serum met microneedling en een masker. De downtime is vrijwel nihil. Je kunt wel wat roodheid ervaren na de behandeling.

Wist je dat we ook de hals en het decollete mee kunnen nemen? 

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.