fbpx
Plan online een afspraak

Peeling Den Haag

Een peeling is mooie behandeling en heeft duidelijk impact op je huid. Een peeling zorgt er namelijk voor dat de huidstructuur van je gezicht geoptimaliseerd wordt en dat de huid meer geëgaliseerd kan worden. Er wordt gewerkt met verschillende zuren, waardoor de huid kan vernieuwen. Het klinkt soms beangstigend, maar je hoeft je nergens druk om te maken. Voor een peeling ben je bij ons aan het juiste adres.

Chemische peeling Den Haag

Bij een chemische peeling maken we gebruik van zuren. We stemmen het zuur af op jouw huidconditie en jouw wensen. Een peeling stimuleert het vernieuwingsproces van jouw huid. Bij een chemische peeling wordt er vloeistof aangebracht op de huid, wat zuurder is dan de huid zelf. Door de hoge zuurgraad gaat de bovenste huidlaag makkelijker afschilferen, wat een vervelproces kan stimuleren, maar niet altijd zo hoeft te zijn. Het hangt af van welk type zuur je gebruikt en wat de status van je huid is. Een chemische peeling zorgt wel voor de nodige voorbereiding, dus deskundig advies is altijd op zijn plek.

TCA peeling Den Haag

Een TCA peeling is een chemische peeling dat ervoor zorgt dat oppervlakkige huidcellen worden verwijdert. Deze methode kan toegepast worden op meerdere huidaandoeningen zoals: acne littekens, pigmentvlekken, grove poriën, grove huidstructuur en beschadigde huid wat is veroorzaakt door de zon. Een tca peeling kan dus voor vele zaken heel goed zijn. Afhankelijk van je eigen huid situatie is het goed om zo nu en dan een TCA peeling te doen.

Tarieven en afspraak maken voor peeling

De tarieven voor het laten uitvoeren van een peeling verschilt heel erg aangezien er meerdere methodes zijn. Afhankelijk van wat je wilt en nodig hebt is het starttarief van het laten uitvoeren van een peeling vanaf 75 euro. Een afspraak maken kan gemakkelijk door op de onderstaande knop de drukken of simpelweg even te bellen naar ons telefoonnummer 071 – 2032099.

Pigmentatie pigmentvlekken ouderdomsvlekken verwijderen ipl voorschoten leiden wassenaar oegstgeest

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.