fbpx

Milk peel

De milk peel is een iets intensievere peel dan de Mask Peel. De milk peel wordt ingezet bij een huid die wat dof oogt en fijne lijntjes heeft. Het zorgt ervoor dat de huid weer mooi gaat stralen en er egaler uit gaat zien. De opperhuid wordt gestimuleerd en zo zal de cel vernieuwing versnellen. Ook deze peeling is geschikt voor de lichte en donkere huid.

 

De milk peel bevat 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur.

Wanneer deze peel wordt ingezet, gaat er altijd een consult aan vooraf. Zo bepalen we samen je wensen en verwachtingen en bekijken we de huid. Zo kunnen we zien welke peels geschikt zijn voor jouw huid. Ook is het belangrijk om de intensiteit van peelings op te bouwen, zodat de huid langzaamaan kan wennen. Zie het als trainen voor de marathon, die ren je ook niet in 1 keer!

 

De huid wordt allereerst gereinigd met de reinigingsproducten en daarna volgt er een dieptereiniging. Bij de dieptereiniging worden alle onzuiverheden verwijderd. Vervolgens wordt de peel aangebracht en laten we maximaal 5 minuten zitten.

De peel kan tintelend, prikkend en jeukend aanvoelen.

 

Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en kan die nog een beetje gevoelig aanvoelen. Dit trekt binnen enkele uren weer weg. Er zou ook een lichte vervelling kunnen optreden.

 

Het is vervolgens belangrijk dat je met de juiste producten aan de slag gaat om je huid conditie te verbeteren. Je behandelt je huid immers 2 keer per dag thuis en komt maar 1 keer per 4/6 weken in de praktijk! 70% van de huidverbetering doe je thuis en 30% doen we in de praktijk. De combinatie is erg belangrijk.

Peelings geven het beste resultaat in kuur verband. Houd rekening met 4-6 behandelingen.

 

Gebruik bij een peel kuur altijd een zonbescherming, zodat je huid goed beschermd is tegen de zon.

 

Weten of deze peel geschikt is voor jou? Plan een gratis consult in!

Milk peel huidtherapie wassenaar leiden voorschoten pigment keratosis pilaris

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.