fbpx
Plan online een afspraak

Mask peel

De mask peel is een heel fijn product om in te zetten bij een huid die gevoelig is voor onzuiverheden en/of acne. Maar ook voor een vette huid en grove poriën.

Deze peeling bevat 30% glycolzuur, 2% salicylzuur en bentoniet.  

 

Het fijne aan deze peeling, is dat deze peeling geschikt is voor alle huidtypes. Zowel een lichte als een donkere huid.

 

Wanneer deze peel wordt ingezet, gaat er altijd een consult aan vooraf. Zo bepalen we samen je wensen en verwachtingen en bekijken we de huid. Zo kunnen we zien welke peels geschikt zijn voor jouw huid.

 

De huid wordt allereerst gereinigd met de reinigingsproducten en daarna volgt er een dieptereiniging. Bij de dieptereiniging worden alle onzuiverheden verwijderd. Vervolgens wordt de peel aangebracht en laten we maximaal 5 minuten zitten.

De peel kan tintelend, prikkend en jeukend aanvoelen.

 

Na de behandeling kan de huid wat rood zijn en kan die nog een beetje gevoelig aanvoelen. Dit trekt binnen enkele uren weer weg.

 

Het is vervolgens belangrijk dat je met de juiste producten aan de slag gaat om je huid conditie te verbeteren. Je behandelt je huid immers 2 keer per dag thuis en komt maar 1 keer per 4/6 weken in de praktijk! 70% van de huidverbetering doe je thuis en 30% doen we in de praktijk. De combinatie is erg belangrijk.

Peelings geven het beste resultaat in kuur verband. Houd rekening met 4-6 behandelingen.

 

Gebruik bij een peel kuur altijd een zonbescherming, zodat je huid goed beschermd is tegen de zon.

 

Weten of deze peel geschikt is voor jou? Plan een gratis consult in!

mask peel peeling voorschoten huidtherapie huidtherapeut acne pukkels grove porien

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.