fbpx
Slide 1
Couperose

Met couperose worden met name de teleangiëctasieën bedoeld. Dit zijn permanent verwijde haarvaatjes die zichtbaar zijn door de opperhuid.

IPL- Couperose & Rosacea

Couperose kan je herkennen aan rode en/of blauwe bloedvaatjes op uw wangen, neus, kin of  in de hals of decolleté. Daarbij kan dit klachten geven als jeuk, een branderig gevoel of prikkelingen. De klachten kunnen worden verminderd met een IPL behandeling.

Daarnaast is het ook mogelijk om de zichtbare vaatjes en roodheid te behandelen of zelfs helemaal te verwijderen. De huidtherapeut kan ook adviseren op het gebied van voeding of voedingssupplementen waardoor je een blijvende oplossing hebt tegen roodheid. 

 

Rosacea is een veelvoorkomende chronische ontstekingsvorm van de huid. Vaak is er sprake van bultjes en/of puistjes, welke roodheid (couperose) kunnen veroorzaken. Rosacea komt veelal op latere leeftijd voor, meestal na het dertigste jaar. Ook rosacea is goed te behandelen met IPL. We zien dat na de behandeling de huid rustiger toont en egaler is. 

Indicaties:

Hoe verloopt een behandeling:

IPL bij Roodheid, Couperose en Rosacea

Contra-indicaties:

Kosten:

Vergoeding:

Aantal benodigde behandelingen:

Behandeling kan gevoelig zijn:

Na de behandeling:

couperose behandeling verwijderen voorschoten

Voor & Na foto's

couperose rosacea vaatjes ipl laser voorschoten wassenaar leiden
voorschoten leiden wassenaar ipl couperose rosacea vaatjes roodheid

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.