fbpx
Plan online een afspraak

IPL Behandeling

Ben jij het wegscheren van je lichaamshaar ook zat? Dan is een IPL behandeling geschikt voor jou. Een IPL behandeling doe je op het moment dat je permanent haar verwijderd wilt hebben. IPL ontharen is een pijnloze manier van haarverwijdering, waarbij het resultaat er na een aantal sessie zeker mag wezen. Een IPL behandeling is één van de meest populaire manieren van haarverwijdering. Als jij af wilt van irritante ongewenste zichtbare haren, dan is een IPL behandeling zeker wat voor jou. 

Wat is IPL

IPL staat voor Intense Pulsed light. Beter bekend als intensief gepulseerd licht. Met een IPL behandeling wordt er door middel van een lichtflits gezorgd voor het vinden van pigment. In bruine en zwarte haren is pigment aanwezig. Hier laat de IPL zijn energie op los. Het haar absorbeert de warmte van de lichtsflits, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt. Hierdoor is er tot wel 80% haarreductie mogelijk.

Kosten IPL

De kosten van een IPL behandeling varieert per plek. Met een gemiddelde prijs van 50 euro voor de meeste gezichtsdelen kun je laagdrempelig beginnen. Mocht je toch IPL voor andere plekken willen gebruiken, dan kunnen de kosten variëren van 100 tot aan 200 euro. Bij een aanvullende verzekering kan bij vrouwen een behandeling in het gezicht vergoed worden. Check hiervoor je zorgverzekering.

definitief ontharen scheren voorschoten leiden wassenaar epileren waxen

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.