fbpx
Plan online een afspraak

IPL behandeling Leiden

Een IPL behandeling hoeft niet spannend te zijn. Door bij ons in Voorschoten, dichtbij Leiden, langs te komen voor een consult zullen we je meenemen in het complete traject. Hier kun je zelf overwegen of je toe bent aan een IPL behandeling. Met onze kennis, ervaring en expertise in het verlenen van IPL behandelingen, kunnen wij jou voorzien van de beste resultaten. 

Huidverjonging Leiden

Om je huid in goede conditite te houden moet je consistent aandacht verlenen aan je huid. Dat is topsport. Wij zijn gespecialiseerd in het verjongen van de huid door gebruik te maken van diverse technieken waarbij we iedere huid zo goed mogelijk kunnen laten stralen. Ben jij het zat om met tegenvallend resultaat een skincare routine te gebruiken waarbij het product niet doet wat het belooft? Wij weten hoe we jouw huid optimaal kunnen houden. 

IPL pigmentbehandeling Leiden

IPL pigmentbehandeling is een specialiteit waar wij veel ervaring mee hebben. Pigmentvlekken ontstaan in bijna alle gevallen aan teveel blootstelling aan UV straling. Vaak komt dit met het ouder worden tot uiting. Dit worden ook wel ouderdomsvlekken genoemd. Wij weten hoe we daar mee om moeten gaan. Bij een IPL behandeling wordt het pigment effectief behandeld. Een lichtflits bevat warmte, deze zorgt ervoor dat het pigment uit elkaar valt en door het lichaam wordt opgeruimd. Hierdoor verdwijnt het pigment en is je huid weer egaler.

Pigmentatie pigmentvlekken ouderdomsvlekken verwijderen ipl voorschoten leiden wassenaar oegstgeest

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.