fbpx
Plan online een afspraak
Slide 1
Dermaplaning

Dermaplaning is een nieuwe trend dat in Nederland ook steeds populairder wordt. Het is een behandeling die veel in Amerika wordt uitgevoerd. Het is een hele populaire behandeling onder de sterren, omdat deze behandeling nagenoeg geen hersteltijd geeft, maar wel een hele mooie glow!

Dermaplaning

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een nieuwe trend dat in Nederland ook steeds populairder wordt. Het is een behandeling die veel in Amerika wordt uitgevoerd. Het is een hele populaire behandeling onder de sterren, omdat deze behandeling nagenoeg geen hersteltijd geeft, maar wel een hele mooie glow! Dermaplaning werd voorheen altijd ingezet als voorbereiding op chemische peelings, zodat deze dieper de huid in konden dringen. We verwijderen namelijk dode huidcellen, zodat de huid beter doorlaatbaar wordt voor producten, ingrediënten en dus ook voor zuren.

Met een speciaal chirurgisch mesje worden dode huidcellen en donshaartjes verwijderd. Nu denk je waarschijnlijk, maar dan krijg ik vast donkere haren terug?! Maar dat is zeker niet het geval. De donshaartjes zijn vellus haren, deze groeien ook gewoon weer terug als deze donshaartjes. Tevens kunnen we het DNA van een haartje niet veranderen.

De behandeling

De behandeling begint met een goede reiniging en een voorbehandeling. Vervolgens laten we de huid goed drogen. Dan start de dermaplaning behandeling. Er wordt argan olie aangebracht. Argan olie werkt als een soort tussen stof. Hierdoor voelt de behandeling comfortabel aan en is deze geheel pijnloos.  Nadat het hele gezicht behandeld is, brengen we vitamine C aan. Dit product wordt nu veel beter opgenomen in de huid, doordat de dode huidcelletjes zijn verwijderd. Ook wordt er een serum en masker aangebracht dat is afgestemd op de behoefte van de huid. Uiteraard wordt er een SPF50 aangebracht als afsluiting.

 

Deze behandeling is voor iedereen geschikt en kan het hele jaar door. 

Is dermaplaning geschikt voor jouw huid?

 

Heb je last van:

  • Grove poriën
  • Een doffe huidteint
  • Hyperpigmentatie
  • (Veel) donshaar
  • Verstopte poriën

Dan is dermaplaning wellicht een mooie behandeling voor jou!

Een consult is altijd gratis en vrijblijvend. Maak een afspraak zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden voor jouw huid.

dermaplaning voorschoten leiden glowy skin derma plane oegstgeest wassenaar
Glow huidtherapie voorschoten leiden dermaplaning

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.