fbpx
Plan online een afspraak
Slide 1
Definitief ontharen

Bij huid en lasertherapie Voorschoten werken wij met de Candela Nordlys. Bij Huid- en lasertherapie Voorschoten wordt je behandeld door een erkend en gediplomeerd huidtherapeut. Hierdoor is er bij sommige behandelingen bij vrouwen in het gelaat een vergoeding mogelijk door de zorgverzekeraar.

IPL- Definitief ontharen

IPL staat voor Intense Pulsed Light. Oftewel Intensief Gepulseerd Licht. IPL is geen LASER. Een LASER heeft namelijk maar 1 golflengte terwijl IPL meerdere golflengtes heeft. Hierdoor kan IPL meerdere indicaties tegelijk behandelen. Bij huid en lasertherapie Voorschoten werken wij met de Candela Nordlys.

Definitieve ontharing kan worden behandeld met zowel IPL als LASER. Het een is niet beter dan het ander, dit hangt echt af van de apparatuur en de kennis van de behandelaar. Bij Huid- en lasertherapie Voorschoten wordt je behandeld door een erkend en gediplomeerd huidtherapeut. Hierdoor is er bij sommige behandelingen bij vrouwen in het gelaat een vergoeding mogelijk door de zorgverzekeraar. Informeer hiervoor bij jouw zorgverzekering.

Wanneer er met de IPL een lichtflits gegeven wordt op de huid, gaat het licht op zoek naar pigment. Bij bruine en zwarte haren is er pigment aanwezig en zal de IPL zijn energie daarop loslaten. Bij blond, grijze en rode haren zal dit niet gebeuren.  Wanneer het haartje de warmte van de IPL absorbeert, zal de warmte leiden tot beschadiging van de stamcel en de haarfollikel (de voedingsbodem van de haar). Dit zorgt uiteindelijk voor minimaal 80% haarreductie. Dit is afhankelijk van meerdere factoren zoals hormonen, erfelijkheid en afkomst.

Definitief ontharen

Hoe verloopt een behandeling:

Behandelfrequentie Definitief ontharen:

Kosten:

Vergoeding:

Adviezen voor de behandeling:

Adviezen na de behandeling:

ontharen definitief ontharen ipl laser bovenlip kin voorschoten leiden wassenaar

De Behandeling

Voorbeeld behandeling van de bovenlip.

leiden voorschoten wassenaar oegstgeest definitief ontharen ipl laser

Voorbeeld behandeling van de oksels.

definitief ontharen scheren voorschoten leiden wassenaar epileren waxen

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.