fbpx
Plan online een afspraak

Eigenaar & Huidtherapeut Sandra Tak

Het is mijn missie om mijn cliënten te helpen aan een gezonde en stralende huid. Dit door middel van effectieve en bewezen behandelingen met eerlijke producten. 

 

De huid is topconditie houden is topsport; haal het beste uit je huid en onderhoud je huid. Op die manier kunnen we (bijna) elke huidaandoening verhelpen. 

 

Ik ben precies en eerlijk; ik zal daarom ook geen behandelingen uitvoeren als die niet nodig zijn of als de behandeling niet het gewenste resultaat zal behalen. 

Logo Huid en laser therapie voorschoten
Sandra Tak Huidtherapeut

Opleidingen & Kwaliteitsregister

Bachelor of Health – HBO Huidtherapie

Verdieping in de (para)medische en psychologische kant van het beroep. Onderwerpen als chronische huidaandoeningen, behandeltechnieken, analyseren van de huid en opstellen van een passend behandelplan zijn diep uitgemeten en getoetst.

HUYD Expertisecentrum -Verdiepende Cursussen

De afgelopen jaren (en nog steeds) vul ik mijn kennis aan met nieuwe technieken en erkende cursussen op het gebied van huidtherapie. Zo ook de specialisatie in peelings en IPL behandelingen.

Erkend en gekwalificeerd Huidtherapeut

Ik ben aangesloten bij de volgende verenigingen: Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en Het Kwaliteitsregister Paramedici.

nvh kp kwaliteitsregister huidtherapie huidtherapeut huidtherapeuten voorschoten leiden wassenaar
Een klacht melden?

Ben je in behandeling geweest en heb je een klacht? Meld dit dan eerst bij mij. Samen komen we tot een passende oplossing.

 

Mocht het zo zijn dat we niet tot een oplossing komen, dan kun je je klacht ook officieel melden bij het klachtenloket Paramedici. Klik op de afbeelding om naar de juiste pagina te gaan. 

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.