fbpx
Plan online een afspraak

Cosmopeel Forte

De sterkste peel in ons assortiment. Deze peeling bevat 20% TCA, 10% Fenol en 10% glycolzuur. Deze peeling is alleen geschikt voor de aller lichtste huidtypes, zodat er zo min mogelijk risico is op pigmentverschuivingen.

 

De Cosmopeel Forte is DE peel bij (sterke) huidveroudering en acne littekens.

 

De huid wordt allereerst gereinigd, vervolgens wordt de huid ontvet, zodat de peel goed in kan trekken. Bij de Cosmopeel Forte willen we frosting, dat is het volledig wit kleuren van de huid. De frosting is bij deze peel al vrij snel zichtbaar en verdwijnt na ongeveer 10 tot 15 minuten. We brengen dan een nabehandelingscreme aan.


De behandeling kan er voor zorgen dat je huid brandering, tintelend, en jeukend aan kan voelen.

 

Houd rekening met een behoorlijke hersteltijd. Je zult goed gaan vervellen en dit kan zeker zo’n 7 tot 10 dagen duren.  

 

Wanneer deze peel wordt ingezet, gaat er altijd een consult aan vooraf. Zo bepalen we samen je wensen en verwachtingen en bekijken we de huid. Zo kunnen we zien welke peels geschikt zijn voor jouw huid. Ook is het belangrijk om de intensiteit van peelings op te bouwen, zodat de huid langzaamaan kan wennen. Zie het als trainen voor de marathon, die ren je ook niet in 1 keer!

 

Het is vervolgens belangrijk dat je met de juiste producten aan de slag gaat om je huid conditie te verbeteren. Je behandelt je huid immers 2 keer per dag thuis en komt maar 1 keer per 4/6 weken in de praktijk! 70% van de huidverbetering doe je thuis en 30% doen we in de praktijk. De combinatie is erg belangrijk.

Peelings geven het beste resultaat in kuur verband. Houd rekening met 4-6 behandelingen.

 

Gebruik bij een peel kuur altijd een zonbescherming, zodat je huid goed beschermd is tegen de zon.

cosmo peel forte huidtherapie peel littekens rimpels voorschoten

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.