fbpx
Plan online een afspraak
Slide 1
Biopulse Therapy

Biopulse therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en zal de gezondheid en de conditie van de huid verbeteren.

Biopulse therapy

Wat is biopulse therapy?

Ontdek de kracht van Biopulse Therapy voor een natuurlijk herstel van je huid!

Wil je jouw huid naar een hoger niveau tillen en de algehele conditie verbeteren? Maak kennis met Biopulse Therapy, een 100% natuurlijke en intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Ongeacht jouw huidtype, deze behandeling zal je versteld doen staan. Het geheim zit in de unieke combinatie van verhoogde doorbloeding, verbeterde zuurstoftoevoer, enzymatische werking en lymfedrainage.

 

Laat me je voorstellen aan enkele krachtige enzymen die een belangrijke rol spelen:

 

Transferase

Het kickstart-enzymsysteem dat celprocessen in jouw huid activeert en tevens het lymfesysteem in werking zet. Het resultaat? Zuurstofrijk bloed dat de epidermis bereikt en de gezondheid van je huid bevordert.

 

Superoxide Dismutase

Een enzym dat schadelijke zuurstofmoleculen in jouw cellen afbreekt, waardoor weefselschade wordt voorkomen. Dit enzym staat bekend om zijn buitengewoon snelle reactie in de biochemie.

 

Catalase

Een super-antioxidant die ons beschermt tegen oxidatieve stress en het lichaam stimuleert om zelf antioxidant-enzymen aan te maken. Hierdoor wordt DNA-beschadiging door vrije radicalen geminimaliseerd..

 

Bromelaine (niet huid-eigen)

Hoewel het niet tot de huideigen enzymen behoort, heeft dit enzymatische wondermiddel een krachtige werking. Het verwijdert op milde wijze dode huidcellen en activeert tegelijkertijd jouw huideigen enzymen.

Zuurstof

Naast enzymen is zuurstof een essentieel onderdeel van de Biopulse-behandeling. Deze behandeling stimuleert de zuurstofrijke bloedcirculatie, die alle huidlagen voorziet van zuurstof en voedingsstoffen. Afvalstoffen en gifstoffen worden effectief afgevoerd, terwijl zuurstof cruciaal is voor processen zoals de aanmaak van collageen en het remmen van bacteriegroei die acne kan verergeren.

De behandeling

We beginnen met een grondige reiniging en een voorbehandeling met een krachtig vitamine C serum dat collageenopbouw en pigmentatie vermindert. Vervolgens wordt een passend serum aangebracht. Terwijl het serum inwerkt, wordt het enzymatische masker voorbereid en royaal aangebracht op het gezicht, de hals en het decolleté. Gedurende 45 minuten zorgt het masker voor een pulserend gevoel en een mooie rode kleur, wat wijst op gestimuleerde doorbloeding. Na verwijdering van het masker, sluiten we de behandeling af met nabehandelingsproducten en zonbescherming.

Combinatietherapie

Wist je dat microneedling heel mooi gecombineerd kan worden met biopulse therapy? We voeren eerst een microneedling behandeling uit om vervolgens het biopulse masker aan te brengen. Door de microneedling wordt het biopulse masker nog beter opgenomen en behalen we nog meer resultaat. 

Deze behandeling is geschikt voor: 

Bio pulse therapy Masker enzymatisch bio pulse voorschoten huidtherapie huidtherapeut anti aging leiden
Biopulse therapy glow voorschoten huidtherapie leiden wassenaar huidtherapeut antiaging

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.