fbpx
Slide 1
Biopulse Therapy

Biopulse therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en zal de gezondheid en de conditie van de huid verbeteren.

Biopulse therapy

Wat is biopulse therapy?

Biopulse therapy is een 100% natuurlijke, intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en zal de gezondheid en de conditie van de huid verbeteren. Dit gebeurd door de doorbloeding en zuurstoftoevoer naar de huid te verhogen, maar ook door de enzymatische werking van het masker en lymfedrainage. 

De behandeling

De behandeling begint met een goede reiniging en een voorbehandeling met een hoog percentage vitamine C. Vervolgens brengen we een passend serum aan.  Ondertussen zal het enzymatische masker worden voorbereid en wanneer het serum goed is opgenomen, zal dit worden aangebracht over het gehele gelaat, de hals en het decollete.

Dit masker zal 45 minuten op de huid blijven zitten en zal langzaam aan indrogen en zijn enzymatische werking starten. Dit uit zich in het indrogen van het masker, maar je kunt ook een pulserend gevoel ervaren en de huid zal mooi rood kleuren. Hieraan kunnen we zien dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. 

Nadat het masker 45 minuten op de huid heeft gezeten, wordt het masker verwijderd en wordt de behandeling afgesloten met de nabehandelingsproducten en een zonbescherming. 

Geschikt voor: 

Bio pulse therapy Masker enzymatisch bio pulse voorschoten huidtherapie huidtherapeut anti aging leiden
Biopulse therapy glow voorschoten huidtherapie leiden wassenaar huidtherapeut antiaging

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.