fbpx
Plan online een afspraak

Acne behandeling Den Haag

Acne is een vervelende huidaandoening wat bij veel mensen helaas voorkomt. Het zorgt bij veel mensen voor onzekerheid, maar gelukkig is er een oplossing voor. Afhankelijk van hoe erg de situatie is, zijn er verschillende behandelingen beschikbaar om ervoor te zorgen dat een persoon zo snel en goed mogelijk geholpen kan worden aan deze huidaandoening.

Wat is Acne therapie?

Acne therapie is het proces wat ertoe leidt dat een persoon verholpen gaat worden van zijn of haar huidproblemen. In dit geval zijn er verschillende manieren en behandelingen om te kijken wat voor jou het best werkt, mits je een acne behandeling nodig hebt. Acne therapie zorgt ervoor dat je na een intensieve samenwerking minder last hebt van je acne, wat uiteindelijk leidt tot een heldere huid zonder onzuiverheden.

Acne therapie bestaat in de basis uit reiniging, exfoliëren, hydrateren en beschermen van de huid. Dat zal een routine zijn wat herhaaldelijk wordt gedaan, omdat acne vanuit deze basis verslagen kan worden. Verder is het belangrijk om rekening te houden met meerdere factoren zoals voeding. De relatie tussen voeding en acne liggen namelijk dicht bij elkaar. Bepaalde voeding kan ervoor zorgen dat hormonen uit balans raken en zorgen voor onzuiverheden. Verder kun je nog overige behandelingen laten uitvoeren waaronder een dieptereiniging, peeling en in het uiterste geval ook medicijnen. Afhankelijk van de situatie waar je in zit is het goed om deskundig advies altijd in te schakelen voordat je zelf een conclusie gaat trekken. Acne therapie werkt heel goed voor als je niet weet wat je met jouw acne aan moet.

Tarieven en afspraak maken voor acne behandeling

Mocht je geïnteresseerd zijn in het maken van een afspraak voor een acne behandeling, dan is het handig dat je contact met ons opneemt zodat we een kennismaking kunnen inplannen. Hier inventariseren we wat de situatie met je huid is en wat wij voor je kunnen betekenen. Op basis van jouw huidklachten verschillen onze tarieven ook. Acnetherapie zonder peel begint namelijk vanaf 50 euro. Wil je acnetherapie met een peeling, dan zijn de kosten daarvoor vanaf 75 euro.
Acnetherapie acne littekens voor en na huidtherapie voorschoten

Heb je een vraag of wil je een vrijblijvend consult boeken?

Huidverzorgingstips & Acties

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste technieken en tips om je huid in topconditie te houden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

En geen zorgen over wekelijkse spam; daar houd ik ook niet van.